Om mig

JEG BLEV SENDT PÅ DANSESKOLE I EN ALDER AF 3 ÅR. DER BLEV JEG GREBET AF DET HELE – TROR IKKE JEG KOM UD FØR JEG VAR 19 …
JEG LEVEDE OG ÅNDEDE DER. PÅ REPERTOIRET ER DET BLEVET TIL DE TI SPORTSDANSE: STANDARD- OG LATINAMERIKANSKE DANSE, JAZZBALLET/SHOW DANCE, JITTERBUG/ROCK’N ROLL OG TAP.
JEG ER DESUDEN AUTODIDAKT I SALSA OG ZUMBA, SOM EFTERFØLGENDE ER KOMMET PÅ MIT P

JEG UNDERVISER I DET HELE

BÅDE HERRE- OG DAMETRINNENE.AT GIVE NOGET AF DET, MAN ER GOD TIL, VIDERE, ER FANTASTISK. AT SE GLÆDEN I ELEVERNES ØJNE, NÅR TRINENE LYKKES, ER EN SAND FORNØJELSE. JEG ELSKER AT DANSE, AT BEVÆGE MIN KROP, AT KONCENTRERE MIG OM KOORDINATION AF KROPPEN.
JEG ER 46 ÅR OG MOR TIL TRE FANTASTISKE BØRN. TIL DAGLIG ARBEJDER JEG PÅ KONTOR, EFTER EN LANG KARRIERE INDEN FOR HOTELBRANCHEN OG SERVICEFAG.
MIN UNDERVISNING HAR VÆRET TILKNYTTET DANCE, SPINNING OG AEROBIC-STUDIET “KROP OG HOP” I GREVE I OTTE ÅR OG TO ÅR I FYSIO, SPINNING OG AEROBIC-STUDIE FOR VELVÆRE A-FYS I SOLRØD.

Som én af de første i Danmark er jeg Certificeret Danse Coach hos Zitta de Fries. Ud over pædagogik har jeg også kroppens psykologi med i danse salen.